TERMOPANE SALAMANDER


Ferestrele si usile din  material PVC marca SALAMANDER provin de la firma Germana SALAMANDER INDUSTRIE PRODUKTE care este o firma cu traditie in domeniul materialelor din PVC, si prezinta  cateva avantaje unice fata de concurență .

Luna aceasta am realizat un parteneriat stabil cu unul dintre principalii producatori de termopane SALAMANDER din Romania si am introdus pe piata, prin magazinele din Targoviste si Fieni noua serie de ferestre si usi PVC marca SALAMANDER.
Termopanele SALAMANDER sunt echipate cu  binecunoscuta feronerie ROTTO NT pentru a va bucura de calitatea acestui producator ajuns in varful ierarhiei mondiale. 

De ce sa alegi SALAMANDER?


profilele din PVC SALAMANDER sunt extrudate din PVC-U de inalta calitate


PVC-U este un material neutru, inofensiv pentru oameni din punct de vedere fizic si chimic


Ferestrele din PVC-U ofera o functionare de lunga durata(decenii) fara a fi necesare costuri mari pentru intretinerea lor

Seria de profilele SALAMANDER din material plastic sunt profile multicamerale din PVC–U (policlorura de vinil), cu o capacitate mare de portanta, cu grosimi fixe garantate ale peretilor. Camerele mari de armare confera rezistenta si servesc la preluarea armaturilor de otel de minim 1.5mm. Profilele sunt disponibile spre livrare in culoarea alb sau baza maro.Nuantele de  lemn se realizeaza cu ajutorul unor folii rezistente la factori fizici, lumina si temperatura, ce sunt aplicate permanent pe profile. Culorile disponibile in stoc sunt pe langa nuante naturale, precum tonurile de lemn decor, de exemplu: “Golden Oak”, dar si o gama de diverse culori.

Am grupat seria de termopane SALAMANDER in  3 categorii:
1.       Produse din profil cu 3 camere Design2D
2.       Produse din profil cu 5 camere Streamline
3.       Produse din profil cu sase camera bluEVOLUTION

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Web Hosting Bluehost